lördag 28 januari 2012

2012



Insåg att det var i november 2011 jag skrev här senast. Mycket tack vare att vår dator gick i sönder. Okej, jag välte ett glas vin över den och har nu endast Ipad att tillgå vilken inte går att lägga upp bilder ifrån. Men hursomhelst, hur rolig är en blogg utan bilder?


Bättre sent än aldrig, God fortsättning <3

2 kommentarer:

  1. Hej! :D Jag upptäkte just din blogg och eftersom jag har en förkärlek för mopsar undrar jag hur det går för dig och alba att tillexempel lydnadsträna? :) jag vill så gärna ha en mops men funderar på om dom verkligen skulle passa mig, jag vill ha lydnadsträning och någon att fara ut och jogga med, samtidigt någon jag kan ta med mig vars jag en går. skulle en mops passa mig? och går det bra för dig att träna lydnad osv med dig alba eller är hon bara som min mamma påstår att alla mopsar är, "dumma knä hundar". Hundar jag haft är chinescrested powder puff som jag inte trivs med alls. jätte taksam för svar!

    SvaraRadera
  2. Elina: Förlåt så hemskt mycket för sent svar! Jag har knappt varit inne här på säkert ett halvår.
    Mopsen är en underbar hund och så mycket mer än en knähund. Dock så ljuger jag om jag säger att det är en hund man kan vara väldigt aktiv med och då menar jag ut och springa och dylikt. Iom att de är så värmekänsliga och vissa mopsar har mer andningsproblem än vissa vilket gör att de inte är utformade till den typen av aktivitet. Alba har otroligt fina luftvägar för att vara mops och tack vare detta kan hon träna och tävla agility men även hon en varm dag fixar tyvärr inte någon vidare träning. Lydnad kan de absolut köra, mycket tålamod krävs men de flesta mopsar gör allt för godis så ingenting är omöjligt. Men som sagt en mops kan inte gå långpromenader, springa längre osv vid varmare väderslag. Och har man otur att få en mops med trängre luftvägar (vilket man aldrig vet på förhand) kan man ha sån otur att den mopsen endast klarar av vardagliga promenader etc. Hoppas det gav någonting iaf. Lycka till. Kram

    SvaraRadera