söndag 9 maj 2010

Agilitytävling Karlstad

Idag har vi haft vår tävlingspremiär för året på Karlstads Brukshundklubb. Dagen bjöd på 14 grader och växlande sol vilket var ett perfekt tävlingsväder. Banorna var svåra och jag kunde aldrig tro att Alba skulle gå och vinna sin hoppklass! Duktiga duktiga Alba. Agilityklassen diskade vi oss i då Alba fått för sig att inte gå på gungan. Den är vårt mål för den här säsongen.
Tävlingen resulterade i två trötta hundar med trötta föräldrar som tog sig en välbehövlig soffpotatiseftermiddag och den har visst sträckt sig ända tills nu.

7 kommentarer:

  1. Grattis!!! Det kommer säkert att bli fler vinster! :)

    SvaraRadera
  2. Hej! Melker är nu 12 veckor, vi fick honom i april! vilken fin och bra blogg ni har, ska läsa för tips och så.

    Mvh Fanny och Melker

    SvaraRadera
  3. GRATTIS!!! :) Vad duktiga ni är, det är sån härlig känsla när det går bra! Hoppas att gungan känns lite roligare för henne vid nästa tävling!!

    Vi är också medlemmar i Karlstad men kommer byta nu till Sunne BK då det är dit jag åker för att träna då mina uppfödare är därifrån och liksom mina mentorer... men jag kommer ev. behålla delmedlemskap i Karlstad, vi får se! :)

    Hoppas allt är bra annars!

    Kram

    SvaraRadera
  4. GRATTIS!!!
    Gud vad duktiga!!

    SvaraRadera
  5. GRATTIS Alba och duktiga matte! Kram

    SvaraRadera
  6. Grattis va duktiga ni är! :) Hoppas vi blir lika duktiga i framtiden.

    //Johanna och Gunwald

    SvaraRadera
  7. Hej hej.
    Fina dina hundar är :-)
    Än så länge är vi kvar, men det ser ut som flytt fast vart är inte bestämt än, men vi har våra planer. Blir det som vi vill blir det spännande för oss båda. Jobbigt att vänta bara :-P
    Se till att blogga mer! haha
    Kram

    SvaraRadera