tisdag 16 februari 2010

puggles.

Mixa Beagle och Mops så har ni en Puggle. Otroligt söta. Frågan är bara hur de är i personligheten, jag är inget stort fan av Beagle direkt med tanke på deras jaktinstinkt och ganska så skarpa personlighet (finns undantag såklart) men med halva mops kan det ju nästan inte misslyckas?

5 kommentarer:

  1. Åh Puggle är en underbar hund. Jag har själv en, bor i USA. V adopterade honom när han var 1år och han hade lite attitydsproblem och vi visste inte riktigt vart det kom från för vi hade inte mycket backgrundsfakta om honom. Men efter träning är han så duktig nu.
    Puggles är en trogen trofast hund, följer dig vart du än går, ligger och sitter gärna tätt intill dig. Visst kan man se mycket beagle i hunden, speciellt med howling (yla?) och ska gärna varna när det kommer folk i trapphuset.
    Jag älskar min puggle, och skulle gärna skaffa fler framtiden. Finns rasen i Sverige? Finns bilder på våran Zach i min blogg om du är nyfiken.
    Anna

    SvaraRadera
  2. Tänkte höra med dig, vet du nåt om American Akita som man bör veta? Nog för att ja läst allt som går att läsa tror ja, så vill jag ändå fråga. Det är nämligen en ras jag ska skaffa mig. Att den är framavlad genom Akita, Mastiff samt Tosa Inu känns lite små läskigt, tanke på Tosa Inu'n som klassas som en av de farligaste. Hoppas du svarar!

    Mvh Malin

    SvaraRadera
  3. åh vad sött! jag har en beagle i familjen och han är underbar både utsida och insida(o en gnutta envis såkart!),men det här är ju världens sötaste blandning må ja säga eftersom mops också ligger varmt om hjärtat :o)sen kan man ju bara hoppas att personligheterna tillsammans blir a perfect match!

    SvaraRadera
  4. Jag kan inte låta bli att svara anonym om American Akia. Mina föräldrar har en hane av den rasen så jag kan förmodligen svara på dina frågor. =) Du kan maila på lindgren_marieh@hotmail.com

    Hoppades det var okej att jag gör så här i din blogg Malin. =)

    SvaraRadera
  5. När man para beagle med Mopps så alvlas både jakt instinkterna och andningsproblemen bort

    SvaraRadera