söndag 11 april 2010

Utställning Forshaga

Anlände strax efter nio på lördagmorgon till ishallen i Forshaga. Fann oss snart en plats mellan våra ringar och inledde vår väntan som skulle bli extremt lång. Med min tur eller otur kanske man ska säga skulle Vinga och Alba in exakt samtidigt så Malin fick visa Alba åt mig vilket hon gjorde väldigt bra då Alba blev BIR. (Bäst i ras). Vinga likaså. Efter en stund var det dags att visa Vinga igen och hon gick ut ur ringen med en stolt matte som BIG 1a (Bästi gruppen).

Efter mer lång väntan var det Albas tur att tävla om BIG men där fick hon se sig besegrad men lika glada var vi för det. Näst på tur var Iris som blev bästa tik, ja vi håvade formligen in rosetter. Sist ut var BIS finalen för Vingas del där hon blev oplacerad och en väldigt vacker huskytik stod som vinnare i slutändan. Vinga var väldigt trött och ville mest bita i kopplet sista rundan i ringen vilket inte var så konstigt efter att ha legat still en hel dag. Trötta men nöjda for vi hemåt igen strax efter fyra på eftermiddagen och planerade redan i bilen hem in nya utställningar.

2 kommentarer:

  1. Grattis till fina resultat!! Vad roligt!

    Vi skulle ha ställt ut Tekla där också egentligen i Värmlands vackraste hund men hon är inte i skick för utställning just nu efter valpning och allt och hon fäller som en tok...så vi lämnade walk-over! :)

    Haha, kan tänka mig att Emelie nämnt henne. De två, Emelie och Tekla fann varandra snabbt. Tekla tittar alltid in i restaurangen när hon är på jobbet och bara väntar på att hon ska komma ut med något smarrigt! :)

    Tekla födde ju sina valpar på ditt jobb...! :) Vilja tackar ödmjukast för komplimangen! ;)

    Kram från oss

    SvaraRadera
  2. Hej, tack för dina kommentarer. Du har ju liksom lite inside-info som annars kan vara svår att ta reda på. Men tyvärr så väntar vi att skaffa valp tills det passar perfekt. Förhoppningsvis ganska snart. Kramar

    SvaraRadera