tisdag 2 februari 2010

tre dagar

De senaste tre dagarna har Vinga sovit hela nätterna. Duktig som få. Vi var otroligt bortskämda med Alba som redan efter första natten sov hela nätterna igenom och vaknade inte förrän matte och husse steg upp. Men så sover hon ju också i sängen och nog är den träningen enklare då.
Vinga lär sig nya saker varje dag, vi lär oss nya saker om Vinga och tilliten och relationen byggs sakta men säkert upp oss emellan. Nu är det inte lika roligt att springa ifrån matte utomhus utan nu följer hon mig fint. Sitt och ligg och kom klarar vi galant (oftast) och så smått har vi börjat öva in stanna. I söndags vägde Vinga 9,3 kg och hade då ökat i vikt 1 kg på 5 dagar. Det går undan nu.

Det är mycket Vinga i bloggen nu vilket kanske är förståeligt men snart är hon lite större och uppmärksamheten kan delas mer rättvist även om vi ser till så att Alba inte på något vis känner sig bortglömd!
Nu ska jag åka till jobbet för jourjobb. Hundarna stannar hemma hos husse som nyss kom hem från träningen.

3 kommentarer:

  1. Hur gör du så att vinga och alba går brevid dig utaan koppel, det jag menar är hur lär man dom att inte springa iväg samt få dom att komma på inkallning

    SvaraRadera
  2. Det är kul att följa Vingas utveckling faktiskt, eller eran tillsammans ;d

    SvaraRadera
  3. Allrightie! Nu är det P:s tur att ta över barnvakten till de små. :) Och mamma M får jobba och träffa människor igen. Back to buisness!:) Underbart med familjeliv! Jag förstår helt klart varför det blir mer Vinga just nu och jag vet att ni inte favoriserar någon av era hundar. Vad fort ni lär Vinga saker. Smart hund och duktiga "päron" är en bra kombo. Kram på er alla - falleralla!

    SvaraRadera