söndag 21 mars 2010

Frågestund

Ni ställer så många bra frågor i kommentarsfälten att jag tänkte att vi kunde ha en frågestund så fler får ta del av frågorna och svaren. Och jag har varit lite dålig på att svara er också. Förlåt. Fråga vad ni vill så ska jag svara så gott jag kan.
Jag sammanställer svaren ikväll om det kommer några frågor vill säga.

11 kommentarer:

  1. Saknar du Emelie & Jonas? När kommer de tillbaka?

    SvaraRadera
  2. ta lite mer kort på de du shoppar haha ingen direkt fråga men ändå:) jättefin blogg

    SvaraRadera
  3. Har du några bra tips på hur man kan träna hundmöten? Vi har inte tillgång att träna med bekanta med hund då vi inte känner några i närheten. Har en hane på fyra år som i tidig ålder (tyvärr) lärde sig att hundar = leka. Och det sitter i vilket gör att han än idag blir alltför exalterad när han ser andra hundar, hoppas och gläfser (inte aggressivitet). Han är världens finaste i övrigt men det här gör att man drar sig för att gå ut med honom vilket är skittrist rent ut sagt.
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Vad gick du för linje på gymnasiet och hur fick du ditt jobb på djursjukhuset?

    SvaraRadera
  5. Hej Malin!
    Läste i tidigare inlägget om lite hund träning. Min mops gör precis sådär som du beskrev att alba gjorde. Fintar och springer ifrån när man skäller eller säger till honom. När han är olydig och hamnar på rygg (när jag fått tag på honom!!) bryr han sig inte ett dugg! han bara reser på sig, när det är okej för mig, och fortsätter!? vet inte hur jag ska göra!? nu tränar jag med klicker och det funkar jätte bra på honom, så nu kommer han ialf till mig när jag ropar på honom, oftast. Jobbar mycket med honom nu då jag vill få honom lydig och så att han gå lös på andra ställen en bara där det inte är så mycket rörelse. Jag köpte honom när han var 10 månader och de tidigare ägaren hann inte med så himla mycket träning. Har även anmält oss till lydnadskurs. Men vad ska jag göra när han gör såhär? kan ta tid innan jag får tag på honom för han tycker det är skit kul när jag är sur och ska ta tag i honom. Så himla dryg :p

    SvaraRadera
  6. När börjar man gå på valp kurs?

    SvaraRadera
  7. Hej! Passar på att ställa en fråga om hur man kan få hunden att sluta dra i kopplet när man är ute och går? Känns som jag stryper Walter när jag säger till honom och drar till i kopplet, och eftersom mopsar har lite problem med att andas känns det extra läskigt.. =( Ibland går han jätte fint, men sen får han för sig nått och drar som en galning...vore jätte tacksam för lite tips!

    SvaraRadera
  8. Hur blev du djursjukvårdare? Vart läste du och hur länge? :)

    SvaraRadera
  9. Hej! Är lite seg med min fråga men det kanske går bra iaf :-). Undrar vad det är för kamera du har.. det blir alltid så himla fina bilder som du lägger upp. Hälsningar Maria

    SvaraRadera
  10. hur tränar man en hund på bästa sätt till att komma när man ropar ?

    SvaraRadera
  11. berätta lite om din utbilning! Vadrt du läste och så! :) tack på förhand kram!

    SvaraRadera