måndag 25 januari 2010

måndag.

Idag har vi haft en härlig dag i ett väldigt kallt Karlstad. Åkte förbi mammas jobb och hälsade på med hundarna. Alba som känner sig hemma på Peab såg jag knappt röken av. Hon minglade på alla kontor istället för att fika med matte. Vi har tränat burvila idag med Vinga vilket har gått framåt. Imorgon ska hon följa med en stund på jobbet då jag har Hjärt och lungräddningskurs, en mjukstart och bra träning för Vinga inför vad som komma skall nästa vecka då hon får följa med till jobbet som vanligt.

Per åker på roadtrip med laget imorgon och kommer hem torsdag natt så då är det bara vi tjejer hemma. Nu dags för filmmys.

Såhär ser det ut hemma hos familjen Asklund/Åslund mest hela tiden när vi inte sover och äter förstås.

5 kommentarer:

  1. Vilka fantastiskt fina hundar du har! Det var en fin idé att börja blogga om dina hundar och livet som kommer med det! Hoppas att de små bustrollen trivs bra ihop och att ni njuter av två så söta hundar! =)

    Kramis Emma

    SvaraRadera
  2. Naw va fina dom är tjejerna :)

    SvaraRadera
  3. Vad roligt att se de små liven. :) Sååå söta! Kram

    SvaraRadera
  4. Förresten Malle...Är det någon skillnad på att få hem en valp då det gäller liten och stor ras (mer än storleken såklart)? Jag tänker på det här med rumsrenhet, utfodring osv? Hur gör du när du miljötränar valpar? Kram Pia

    SvaraRadera
  5. åh, lilla vinga är ju jättesöt =) Blir så sugen på att skaffa en egen lite valp men det får vänta tills jag är klar med studierna!

    SvaraRadera